perjantai 13. heinäkuuta 2012

Perjantai 13. ja kohtaaminen kyyn kanssa

Laivakoira "Tähystäjä" Keräseltä terkut Hangon väylältä! Matka lähestyy loppuaan, vielä yksi yö on edessä Hangossa. Keränen vietti epäonnenpäivää onneksi läheltä piti tilanteella, kun löysi aamulla rannasta kyyn ja pitihän se nokka tunkea suoraan kyyhyn kiinni. Onneksi oli koira hihnassa ja kyyn refleksit hitaalla. Nykäisin Pennyn vauhdilla pois käärmeen luota ja siirryttiin kalliolle. Sydän hakkasi vielä pari minuuttia tapahtuneen jälkeen.


Yhdessä saaressa Penny päätti vaihtaa tassujen väriä, ja muutti käpälänsä keltaiseksi. Kalliosta ilmeisesti tarttui siitepölyä käpälöihin... Kesän muotiväri on siis tipunkeltainen!


Muuten ollaan vietetty aikaa päikkäreitä nukkuen, kallioilla kiipeillen ja relaten. Punkkitarkastuksia tehdään monta kertaa päivässä, juuri kiinnittyneitä punkkeja on löytynyt kolme, kiinnittymättömiä yli kymmenen. Yäääk, menee kyllä paljon aikaa stressatessa punkeista... Toisaalta en tiedä, mitä ajatella punkkipannoista ja liuoksista - taas kuulin että joku russeli oli saanut punkkipannasta myrkytyksen ja kuollut. Liekö huhupuhetta vai totta, mutta jokatapauksessa karmiva tarina.

Hanko häämöttää jo horisontissa ja Penny ottaa kannella torkkuja. Ihanaa päästä välillä ihmisten ilmoille :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommenttia:

 1. Hui, onneksi ei käynyt pahemmin kyyn kanssa. Ja voi ällötys noita punkkeja! Muuten teidän reissu kuulostaa kyllä ihanalta ja rennolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Arvaa vaan oonko kytänny kaikkia risuja ja keppejä silmä tarkkana...

   Poista
 2. Teidän reissu kuulostaa ihanalta! Saatte nauttia meri-ilmasta ja ulkoilusta, kuinka hienoa!

  Onneksi kyyn kanssa ei sattunut pahempaa. Ja punkit on yök. Onneksi ei olla vielä löydetty meidän cava-Hamletilta yhtään, kun ollaan kävelty vain tässä pihapiirissä, eikä menty pusikkoon.

  Mukavia loppuhetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli oikein ihana! Penny on niin hyvä laivakoira, onneksi! Satamassa tähystää kannella ohikulkijoita ja saa paljon hymyjä ja ihailua osakseen :D

   Harmi, että nuo punkit tuolla saaristossa pilaa kesäfiilistä, käärmeistä puhumattakaan!

   Poista
 3. Ihanaa reissua teille. Kuullostaa juurikin lomalta! On kyllä ällöjä noi punkit. Ninolta onneksi vasti yksi nypätty, mutta kyllä saa syynätä moneen kertaan päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt ollaan jo turvallisesti kotona kaikki neljä tassua tukevasti maan pinnalla! Voi kun joku keksisi jonkun keinon, millä punkit saisi karkoitettua pysyvästi!

   Poista