sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pelastaja-Keränen kesälomalla

Keränen on viettänyt kesälomaansa onnesta soikeana. Omat ihmiset kotona lähes 24/7, tai jos eivät ole kotona, pääsee koiruuskin mukaan reissuun. Aina kun siirrän Pennyn kopan eteiseen, säntää se äkkiä koppaan sisään sen näköisenä, että otatte muuten varmasti minut mukaan. Tämän viikon ohjelmassa oli sienestysreissu Nuuksioon ja mökkireissu kaverin mökille päiväksi.

Sienestyshommissa parasta oli...

...sammakoiden jahtaaminen...

...mustikoiden syöminen suoraan puskasta...

"ai että kun on hyvää..."

...ja suolammessa rypeminen!

Kanttarellisaaliista Penny ei osannut arvostaa
Mökkireissulla piti vahdata tiukasti, etten vaan hukkunut. Pelastaja-Keränen kyttäsi rannalla ja tilanteen vaatiessa lähti uimalla "pelastamaan" minua. Uiminen ei Pennyn mielestä ole yhtään kivaa, ja aina pelastettuaan minut se kiipesi syliin ja laittoi tassut olkapäälle. Ja mökillä parasta on tietysti se, että pääsee saunomaan! Istuimme saunan pukuhuoneessa ja ihmettelin, mitä ihmettä Penny kuopii pesuhuoneessa. Pieni istui saunan oven edessä ja raapi ovea, halusi päästä takaisin saunaan. Päästin Pennyn sisälle, ja hetken päästä saunasta kuului haukkumista. Ajattelin Pennyn haluavan pois saunasta, mutta vielä mitä. Se istui keskilauteella ja odotti, että joku nostaisi sen ylälauteelle! Hyppääminen ylimmälle lauteelle oli liian vaikeaa, joten neiti pyysi palvelusväen paikalle... Siellä se sitten saunoi yksikseen...

"Ähhh, sinne se taas meni!"

"Hei ihan oikeesti, voitko nyt tulla jo pois sieltä! Ei oo yhtään hauskaa hei."

"Pahus, ei tässä auta muu kuin lähteä pelastushommiin!"

Mutaiset kuopankaivuuhommat inspiroivat tälläkin kertaa...

Ja kaivuuhommien jälkeen neiti joutui jälleen pesulle...
Tällaiset päivät on niitä parhaita. Itse saa viettää aikaa mökkeillen ja hyvässä seurassa, ja samalla koirakin nauttii sydämensä kyllyydestä. Onneksi on vielä monta ihanaa lomapäivää tiedossa!

4 kommenttia:

 1. Voi kun oli kivoja kuvia. Kyllä Pennyllä on mukavata. Tuo mustikansyönti-kuva oli aivan ihku. Me kanssa mökkeillään paraikaa Ninon kanssa ja ollaan opeteltu veneilyä. Mukavaa loman jatkoa teille ja tietty Pennylle ihania lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nino keksii varmasti yhtä hyviä aktiviiteettejä mökkeilyyn kuin Pennykin :) Ja ihanaa lomaa teille!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kuvatekstejä! Olisi joskus mukava tavata teidät livenä! :) voisin ottaa vastaan koulutusvinkkejä myös. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kunhan teidän sintti vähän kasvaa, niin ois kiva tavata! Penny on vähän raju pentujen kanssa, ja myös arkojen koirien kanssa, mutta tykkää kyllä painia ja juosta kovasti :) Ja kysy ihmeessä, jos tulee jotain kysymyksiä, koulutusjuttuja on mielenkiintoista pohtia, vaikka siinä on itsekin ihan aloittelija :)

   Poista