tiistai 24. heinäkuuta 2012

Agiliitelyä pitkästä aikaa!

Päästiin Tainan siivellä agilitykentälle omatoimitreenaamaan lauantaina. Viime kerrasta olikin jo tosi pitkä aika, ja oli kiva päästä tekemään harjoituksia omaan tahtiin. Nyt parasta oli se, että saatiin tehtyä tosi lyhyitä toistoja ja sain lopetettua kaikki harjoitukset onnistumiseen. Pennyn kanssa haastavaa on se, että virheitä ei oikein saisi tulla. Pennyllä menee mielenkiinto koko hommaan saman tien, jos toistoa tulee liikaa. Huolella suunniteltuja tehtäviä, tarpeeksi helppoja ja aina, kun tulee onnistuminen, lopetetaan saman tien. Isoin ongelma tuntui olevan esteelle hakeutuminen. Sitä pitää harjoitella paljon. Penny menee herkästi ohi, agilitykurssilla se jopa alitti esteitä, etenkin silloin kun väsyi. Tällä kertaa saatiin hyviä toistoja aikaan, etenkin toisella kerralla. Kolmanneksi ja viimeiseksi pätkäksi halusin ottaa sellaisen harjoituksen, josta tiesin Pennyn pitävän, nimittäin puomin! Pennyn mielestä kontaktiesteet ovat kauhean kivoja! Ja ne pitää mennä täysiä!! Vauhtia onkin hyvin, ja aika hyvin Penny jää myös kontaktille, muutaman kerran luiskahti kontaktilta sivuun, mutta tämä on selkeästi meille helpoin ja Pennylle hauskoin este :)


Niin ja videolta näkee hyvin, että juoksen liian hitaasti, enkä ehdi palkkaamaan kontaktille ajoissa. Osasyy on myös se, että Penny oli sen verran innoissaan, että lähti puomille ilman että ehdin käskyä antaa... Nyt pitäisi päästä Tainan peesissä mahdollisimman paljon treenailemaan, josko Pennykin jossain vaiheessa hiffaisi, että tämä on oikeasti hurjan kiva harrastus!


4 kommenttia:

 1. Ihana tää blogi, mulle on tulossa elokuun alussa oma russeliriiviö, joten on ollut tosi kiva lukea sun blogia Pennyn pentuajoista ja muutenkin russeliarjesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet blogiimme löytänyt :) Onnea uuden russelivintiön kanssa, olisi kiva kuulla teidän kuulumisia jatkossa!

   Poista
  2. Meiän kuulumisista voi aika pian lukea tulevasta blogista, voin linkata sitten, kun saan sen tehtyä. :)

   Poista
  3. Loistavaa! Pistä ihmeessä linkkiä tulemaan! En oo tosin ihan varma, kestänkö ällösöpöjä russelivauvakuvia... Voi olla mulle vähän liikaa :D Mua nimittäin itkettää joka kerta kun katson Pennyn pentukuvia... Kun se oli niiiiiiiin pieni!! Ja niiiiiin söpö!

   Poista