torstai 4. elokuuta 2011

Päiväpainit Nalan kanssa

Pieni uupunut russeli pötköttää kaikkensa antaneena omassa kopassaan. Syy tähän voipumuksen tilaan löytyy tästä:


Tavattiin Nala toista kertaa, ja tällä kertaa leikit olivat vielä paremmat kuin viimeksi, kun Penny on ottanut koon puolesta Nalaa kiinni. Nyt oli enää vajaa kilo eroa painossa. Leikit olivat huikeat, paljon painia, vähän järkeä. Välillä käytiin juoksemassa muutama kunniakierros. Nalan mielestä Pennyn namit oli maailman parhaita, Penny taasen söi onnessaan Nalan namipussista ihan tavallisia nappuloita. Nalaa nähdään myös viikonloppuna verijälki-kurssilla! Alla pari videopätkää tyttöjen leikkituokiosta, Nalalle kiitos laatuseurasta :)



2 kommenttia:

 1. Hauskoja videopätkiä ja just niinkuin kuvailitkin - paljon painia, vähän järkeä :D Ja nähtävästi koirilla on eväiden suhteen samat lainalaisuudet kuin ihmisilläkin, eli kaverilla on aina paremmat!

  Verijälki-kurssi kuulostaa kiinnostavalta, kiva lukea sit raporttia siitä.

  Mun on muuten pitänyt tästä jo jonkin aikaa sanoa, kun huomasin, että Pennyn syntymäpäivä on 14.3. Ajattele, kaikkien niiden käsittämättömien yhtäläisyyksien lisäksi mitä meillä jo on, niin kyseinen päivämäärä oli myös Apin syntymäpäivä! Ei auta, meillä on pakko olla joku syvempi kosminen yhteys...

  VastaaPoista
 2. Niinpä, annoskateus, annoskateus... Ensimmäinen osa meidän verisen viikonlopun raportista löytyykin jo täältä, lisää tiedossa huomenna :D

  Ja se on kyllä aina ollut tiedossa, että meillä on kosminen yhteys, mutta kyllä tuo päivämäärä on silti vähän hämmentävä!

  VastaaPoista