maanantai 1. elokuuta 2011

Penny 20 viikkoa

Pyöreitä viikkoja täytetään tänään, ja sen "kunniaksi" Penny joutui ostoksille Mustiin ja Mirriin. Tällä viikolla päästään kokeilemaan niinkin jännittävää lajia kuin verijälkeä! Jälleen kerran Tappien järjestämä kurssi, tämä on yhden kerran lajiin tutustuminen. Ja koska meillä ei vielä valjaita ollut, piti käydä hakemassa asianmukaiset varustukset. Päädyin lopulta Hurtan y-valjaisiin. Y-valjaat on mielestäni paremmin isuvat kuin t-valjaat, tuntui istuvan ainakin Pennylle ihan hyvin ja hintakin oli ihan ok. Koko oli hiukan hankala, ollaan totuttu jo Gessin palveluun, että kaikki varusteet ovat just eikä melkein, ja tämä valmistuotteen sovitus olikin hieman haastavampaa. Pienin koko oli niin pieni, että just ja just meni päälle ja kainaloita olisi jäänyt hiertämään, seuraava vaihtoehto oli 10 cm isompi, ja siinä jääkin nyt sitten kasvunvaraa vähän reilummin. Vatsan ympäri menevää hihnaa saa onneksi säädettyä, ja meneepähän sitten syksylläkin kun pirpana tuosta kasvaa. Värivaihtoehtoja oli tästä koosta jäljellä 2, otettiin ruskeat punaisella tekstillä.


Sitten strategisiin mittoihin. Tällä hetkellä neidillä on Mustin ja Mirrin vaa'an mukaan painoa tasan 4 kiloa, kahdessa viikossa on tullut lisää painoa melkein 300 grammaa. Tässä päivän posetukset, malli oli juuri herännyt iltauniltaan, joten ilmekin on vähän sen näköinen...

Vasemmalta

Oikealta

Edestä
Tarkkasilmäisimmät lukijat voivatkin tässä vaiheessa huomata, että ihme on jälleen tapahtunut! Pennyn korvat!!! Se varmaan päätti, että nyt kun purjeita ei enää tarvita ja lokkien äänien kuulostelemiseenkaan ei hörtsäreitä mantereen puolella vaadita, voi korvat tipauttaa kauniisti alas. Verijäljen lisäksi meillä on tällä viikolla tiedossa huominen Kiva koirakansalais-kurssi ja torstaina treffaamme podengo-Nalaa, eli paljon on kivaa koira-actionia tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti